За Праша

Почитувани посетители, добредојдовте на ПРАША (Public Relations Archive Search Analysis).

ПРАША е најсовремен и единствен сервис за медијско архивирање и обработка на податоци во Македонија создаден од нашиот тим на искусни професионалци, а врз основа на барањата на клиентите.

ПРАША е незаменлива софтверска алатка за следење и обработка на објави содржани во сите релевантни печатени и електронски медиуми, 24 часа на ден.
ПРАША е креирана да ги задоволи трите клучни барања на современите компании:
¿ едноставност,
¿ брзина и,
¿ решенија по мерка на клиентот
ПРАША ви ги дава и складира сите информации објавени во медиумите во Македонија во последните 9 години, селектирани во систем кој совршено ви одговара,
¿ ви нуди единствена можност за позиционирање на долг рок на конкурентскиот пазар со целосен опфат на информациите кои ви требаат,
¿ ви помага во планирањето на Вашите следни чекори, а со тоа ви обезбедува заштеди и подобри резултати уште од првиот ден.